Få hjælp

Få hjælp

Alle kan få brug for hjælp. Uanset om du er forælder og har psykisk sygdom, om du er barn eller ung og har en forælder, der har psykisk sygdom, eller hvis du som pårørende kender en familie, der har psykisk sygdom tæt inde på livet.

Vi har samlet fire forskellige rådgivningstilbud her på siden.
De tilbyder alle gratis og anonym rådgivning til både børn, unge, voksne og fagpersoner.

Psykiatrifondens rådgivning

Her kan du få gratis rådgivning, uanset om du er barn, ung og eller voksen. Og uanset om du selv har psykisk sygdom eller er pårørende. Rådgivningen er gratis, anonym og fagligt funderet, og du kan både ringe, chatte eller skrive til os.
Læs mere

BørneTelefonen

Er du barn eller ung, og har du en forælder med psykisk sygdom? Så kan du altid kontakte BørneTelefonen. Her kan du tale, chatte eller sms’e med en voksen, du kan skrive et brev til brevkassen eller spørge andre børn til råds. På bornetelefonen.dk kan du også læse mere om at være barn i en familie, hvor en forælder har psykisk sygdom.
Læs mere

Er du okay?

Her kan du få hjælp, hvis du er barn eller ung og har en forælder med psykisk sygdom. ’Er du okay?’ tilbyder både en-til-en rådgivning og online samtalegrupper. Samtalegrupperne ledes af fagpersoner, og du deltager sammen med andre børn og unge, der har det lidt ligesom dig.
Læs mere

Det Nationale Kompetencecenter for Børn og Unge i familier med psykisk sygdom (Kombu)

Her kan du få viden og rådgivning, hvis du er fagperson og arbejder med familier, der er ramt af psykisk sygdom. På Kombu.dk finder du værktøjer, vejledning og personlig rådgivning, så du kan blive bedre rustet til at opspore og støtte udsatte børn og evt. henvise til relevante tilbud i kommunen eller regionen.
Læs mere